Friday, November 11, 2016

Pengedar Shaklee Sg buloh : Detox cara saya

No comments    InSyaAllah bakal di laksanakan nanti untuk nyahkan segala jenis parasit, kuman, bakteria, cacing dan sebagainya..huhu. Detox ada beberapa jenis dalam sesi program kami, cuma kali ni saya memilih untuk cuba detoxs parasit dulu.

🌿 Detoks logam
🌿 Detoks parasit
🌿 Detoks usus
🌿 Detoks hati
🌿 Detoks seluruh badan

Tazabar pulak..

Tambah2 detox secara berjemaah ni lagi syok. Here we gooooo..!!

Detox ni bukan sebab nak kurus aje tapi nak sihat jugak. Bayangkan dah berjuta tahun parasit duk menumpang makan segala jenis makanan yang kita makan. Then duk serap nutrien yang kita ambik. Itulah makan segala jenis vitamins tak menjadi2, sebab parasit ni duk berumahtangga dalam usus kita. Ntah2 sekarang ada kenduri kawen geng dorang..berkompang-kompang dalam nih (melampau pulak ai) hahahahaha..

Pendek kata, semua orang WAJIB detox tak kira sihat atau sakit. Jangan perasan selalu sihat naaa.. melainkan diri sendiri seorang yang berdisiplin menjaga kesihatan. Kalau makan semua hentam macam ai ni, kurang minum air suam, kerap kali duk demam. Eloklah detox.. hanya diri sendiri je tahu tahap kesihatan memasing.

Apa kata time yang sesuai nih kita segera ber detox2 yea.. Kemonnnn tak yah malu2 nak detox dengan kausar.. Kausar dah siapkan note untuk sesiapa yang berminat.
Stay tuned.. nantikan entry selanjutnya selepas berdetox. Auwwww tazabar kausar walaupun tengah berdebar-debar. Dah tau memang diri ini banyak gila parasit. So paham-paham la memang akan dapat healing crisis yang superb punya.

Stay tuned.... tiktok tiktok tiktok


0 comments:

Post a Comment