Thursday, November 17, 2016

Hantaran Kahwin : Skincare Idaman Retis

1 comment    

Hah... betul ke hero dan heroin kita Suri Hati Mr Pilot sedang bercinta? Penangan Suri Hati ni belum reda lagi ni. Sekarang pelbagai gosip kita dengar tentang kemesraan mereka. Apa pun kita doakan saja yang terbaik buat mereka. InsyaAllah hanya yang baik-baik saja bakal di meterai.

Sekarang ni musim orang jemput kawin menderu-deru macam air terjun tau. Almaklumlah cuti sekolah bakal tiba. Dekat newsfeeds fesbuk tak payah citer memang banyak invite event, kawan lama kawan baru semua ada. Alahai teringat pulak masa kawin..hehe.

Adik kakak yang tengah buat persediaan kawin tu dah ada ke hantaran SKINCARE? kausar tau memang kalau atas dulang hantaran untuk pompuan ni memang WAJIB kena sediakan SET SKINCARE.

Sempena orang kawin ni kausar nak habaq.. kausar ada sediakan tawaran SET SKINCARE NUTRIWHITE SHAKLEE organik. Kalau ada yang kenal shaklee ni mesti tau yang produk shaklee memang 100% organik. Dirumuskan khas oleh saintis-saintis dan di datangkan dalam 4 bahan dari tumbuhan dan buahan sahaja. Tanpa sebarang penambahan dari bahan kimia.

* Gentle Deep Foaming Cleanser
* Gentle Action Make Up Remover
* Soothing Radiance Whitening Softener

Hanya serendah RM350 sahaja. Wahhh... tersenyum sakan la cik adik kita dapat skincare natural ni kan. Cik abam pom senyum je isteri cantik menawan tanpa kesan iritasi pada kulit bakal isteri @ isteri tercinta.

Jom dapat segera kombo set yang sangat hebat ni.

Sebarang konsultasi, jangan risau sebab kausar akan guide cara penggunaan.


Pengedar Shaklee Sg.Buloh

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,

Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada di luar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Kauthar Mohd
011 2602 4678


1 comment: