Friday, November 11, 2016

Target bisnes macam target nak survive hidup

No comments    


Berbisnes perlu kan planning jangka panjang.. Target mesti hade. Impian mesti besau. Betui idok.?

Sekarang musim konvo.. bila tengok orang berjubah, rasa macam naik tanduk nak jugak sambung belajar. Tapi kalau setakat nak merasa yang itu aje baik tak payah kausar oiii. Buang karen aje bila diri bukannya sepenuh hati jiwa dan raga..huhu. Niat kena betul naaa.

Okeh.. bcoz of dat, kausar planning sesiap jugak 6 bulan mendatang untuk melangkah ke tangga seterusnya iaitu dapat naik rank Senior Supervisor . Somthing yang memang kita minat bukan sebab keterpaksaan ni pasti akan berjalan dengan penuh dedikasi. Go go kausar.. takde yang mustahil dalam hidup, kalau ada keinginan dan seiring dengan usaha. Pasti ada hasilnya.

Dats Why, this time kausar betul2 commit dengan program yang leader aturkan dalam #tsunamishaklee. Buat perubahan dari semua segi dalam marketing bumi dan marketing langit. Pasti akan dapat bantu orang lain jugak untuk sama2 sihat dan sama2 berjaya dengan vitamins organik terbaik dunia.

Harapan menggunung untuk capai apa yang di usahakan. Jalan ke depan jangan ke belakang. Sesape yang ingin sama2 melangkah dalam satu team bisnes dunia akhirat yang sangat hebat, boleh wassup kausar yea.

(Terima kasih, sudi baca celoteh kausar nih yea..muahhh)

KAUTHAR MOHD
011 2602 4678
Founder of HMA Network


0 comments:

Post a comment